WORLD TRADE COMPANY B.V.

 

                                                                       Betaal niet meer dan nodig is

 

 

Terug

Logistiek

Het is voor het werken op de bouwplaats van groot belang dat de juiste materialen op de juiste tijd op de bouwplaats worden afgeleverd. Wij maken met u de planning en sturen de logistiek aan om er voor te zorgen dat dit ook werkelijk gebeurt. Hiermee nemen wij u erg veel planning en tijd uit handen.

U kunt deze logistiek service op twee manieren van ons afnemen.

Gratis.

Als onderdeel van onze leveractiviteiten als wij diverse materialen voor uw bouwproject leveren. Wij plannen met u wanneer u deze materialen nodig hebt. Wij nemen kort voor de afgesproken leverdatum contact met u op om te verifiŽren af de ontvangstdatum nog akkoord is. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bestelde materialen op de afgesproken datum op uw bouwplaats is. Indien er van uw kant wijzigingen zijn met de voortgang van het bouwproject, neemt u contact met ons op en we herplannen we de levering voor u.

 

Tegen betaling van een afgesproken vergoeding.

Indien u niet bij ons de bouwmaterialen hebt besteld, maar toch de logistiek goed geregeld wilt hebben, kunt u de service inhuren tegen een afgesproken vergoeding.

Wij maken met u de planning wanneer u de materialen nodig hebt. Wij nemen kort voor de afgesproken leverdatum contact met u op om te verifiŽren af de ontvangstdatum nog akkoord is. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bestelde materialen op de afgesproken datum op uw bouwplaats is. Indien er van uw kant wijzigingen zijn met de voortgang van het bouwproject, neemt u contact met ons op en we herplannen we de levering voor u. Het afroepen van de benodigde materialen bij uw leveranciers wordt volledig door ons geregeld.

 

 

 

 

Copyright © 2008 World Trade Company B.V.
Last change: 12 september 2010